058-2963300
VACATURE: Vrijwilligers voor ons horecateam (buiten) gezocht!

VACATURE: Vrijwilligers voor ons horecateam (buiten) gezocht!

10 februari 2020, 16:18

Als club zijnde proberen wij rond de thuiswedstrijden van SC Cambuur op regelmatige basis activiteiten te organiseren voor onze supporters om zo het ‘Avondje Cambuur’ nog aangenamer te maken. Denk hierbij aan het supportersplein achter de Noord-tribune en het poppodium achter Oost. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen supporters het bezoek aan de desbetreffende wedstrijd hier op een ontspannen wijze aftrappen.

Het team van horeca-vrijwilligers dat deze activiteiten organiseert is momenteel opzoek naar een paar extra helpende handen. Vandaar dat de onderstaande vacature per direct is opengezet.

Vacature vrijwilliger buiten horeca
Als vrijwilliger buiten horeca help je op wedstrijddagen bij het verzorgen van de horeca en de organisatie van de verschillende activiteiten in en rond het stadion. Naast het tappen van een biertje valt ook de organisatie van het supportersplein en het poppodium onder de werkzaamheden.

Daarnaast organiseren we jaarlijks verschillende thema-avonden die we gedurende het seizoen naar voren laten komen zoals o.a. sinterklaas, kerst en een Duits bierfeest. De volledige vacature vind je door op de onderstaande link te klikken.

> Vacature vrijwilliger buiten horeca

Interesse in deze functie kan kenbaar worden gemaakt middels een mail naar info@cambuur.nl t.a.v. Romee Hofstede. Laat daarbij vooral weten waarom jij ons team wilt komen versterken en daarnaast verzoeken we je om je CV mee te sturen. Deze vacature sluit op vrijdag 14 februari.

Gedurende deze sollicitatieprocedure zullen de gesprekken volgen op maandag 17 februari, waarna op vrijdag 21 februari tijdens de wedstrijd SC Cambuur – Roda JC de eerste proefdag zal plaats vinden.

Foto: www.cambuurimages.nl