058-2963300
Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur

Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur

27 augustus 2019, 14:27

Het gaat goed met de jeugdopleiding van SC Cambuur! Afgelopen seizoen werden drie van de vier teams kampioen en zijn op er alle gebieden stappen gezet. Om deze groei vast te houden zijn we op zoek naar versterkingen op meerdere gebieden. Alle huidige vacatures vind je hieronder.

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van één van de vacatures? Klik dan snel op de uitgebreide functieomschrijving onder de tekst om te kijken of het echt iets voor je is. Ben je een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Verzorg(st)er jeugdteam
Wat betreft verzorging en medische begeleiding zijn we nog op zoek naar verzorg(st)ers of stagiair fysiotherapeuten bij wedstrijden van een jeugdteam op de zaterdag. Wij hechten veel waarde aan goede begeleiding van onze jeugdspelers. Op zaterdagen willen we onze spelers dan ook optimaal en verantwoord voorbereiden op de wedstrijd. De rol van de verzorg(st)er of stagiair fysiotherapeut is daarbij van groot belang.

> VACATURE Verzorg(st)er jeugdteam

Assistent scheidsrechter / Grensrechter
We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar één of meerdere grensrechters om te assisteren bij ons Onder 15 team. Een goede en betrouwbare grensrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Mocht je enthousiast zijn om grensrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar, dan is het mogelijk dit samen met een andere grensrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

> VACATURE Grensrechter

Jeugdscout en relatiebeheerder
Wij willen talentvolle spelers uit onze eigen regio de kans geven in onze jeugdopleiding. Om geen talent verloren te laten gaan, zijn wij op zoek naar versterking voor onze scouting. Als scout krijg je een eigen regio binnen ons verzorgingsgebied. Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de scouting en het relatiebeheer met de amateurverenigingen. We vinden het erg belangrijk om goed in contact te staan met alle amateurverenigingen in onze regio en de scouts zijn daar een belangrijk onderdeel in.

> VACATURE Jeugdscout en relatiebeheerder

Foto: www.dijksfotografie.nl