058-2963300
Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2024/2025

Vacatures Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2024/2025

11 april 2024, 11:18

Er staat wat te gebeuren bij SC Cambuur. Binnenkort wordt het huidige stadion aan het Cambuurplein ingeruild voor een nieuw onderkomen aan het Elfstedenpark. Het is een stap die past bij de ambitie van de club om een stabiele Eredivisionist te worden. Hierin is ook een belangrijke rol weggelegd voor de jeugdopleiding, waarbij het streven is om door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Dit seizoen hebben meerdere jeugdspelers voor het eerst hun opwachting in de hoofdmacht gemaakt. Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft, zetten we samen met alle betrokken de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kunnen we met het oog op het nieuwe seizoen 2024/2025 nog wel een aantal helpende handen gebruiken.

Onderstaand vind je de vacatures die openstaan binnen de jeugdopleiding van SC Cambuur. Wil jij je steentje bijdragen aan het waarmaken van onze ambities, raak je enthousiast na het lezen van één van de vacatures en ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar jeugd@cambuur.nl t.a.v. Jelmer Hofstee en o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding SC Cambuur.

Vacature assistent-trainer O19, O17 en O15

Vacature assistent-scheidsrechter

Vacature teammanager

Vacature live reporter

Vacature studiecoördinator

Vacature verzorg(st)er

Vacature video-analist

Vacature gastvrouw-/heer

Foto: www.dijksmedia.nl