058-2963300
Vacatures jeugdopleiding SC Cambuur

Vacatures jeugdopleiding SC Cambuur

26 juni 2017, 10:28

De vernieuwde Jeugdopleiding van SC Cambuur gaat na de zomer het tweede seizoen in. Inmiddels zijn er al ontzettend veel stappen gezet en draait de opleiding op volle toeren met vier teams en een Voetbalschool. Voor een aantal functies zijn we echter nog op zoek naar versterking.

Dit gaat in eerste instantie om deze functies:
– Verzorg(st)er en fysiotherapeuten jeugdopleiding
– Verslaggever jeugdwedstrijden
– Assistent scheidsrechter / Grensrechter Onder 19

Onderstaand vind je meer informatie over de vacatures. Ben je enthousiast geraakt na het lezen van onderstaande vacatures en pas je in één of meerdere profielen? Stuur dan je motivatie met CV naar jeugd@cambuur.nl  o.v.v. Sollicitatie Vrijwilliger Jeugdopleiding
___________________

Verzorg(st)er en fysiotherapeuten jeugdopleiding

Wat betreft verzorging en medische begeleiding zoeken we nog versterking op twee vlakken voor onze jeugdteams.

  • Verzorging bij de wedstrijden op zaterdag en eventueel doordeweekse oefenwedstrijden
  • Verzorging bij de trainingen doordeweeks

De trainingen van de jeugdopleiding van SC Cambuur zullen in seizoen 2017/2018 deels op de ochtend en deels aan het eind van de middag plaats vinden.

Wij zoeken een verzorg(st)er die:
• In het bezit is van het diploma sportverzorging, aanvulling van diploma blessurepreventie en/of EHBO is een pré
• Woonachtig is in Leeuwarden of nabije omgeving
• Affiniteit heeft met (voetballende) kinderen tussen de 11 en 19 jaar oud
• Flexibel is
• Enthousiast is
• Over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt
• Bereid is om opleidingen/cursussen te volgen
• Instructie- en evaluatieavonden wil bijwonen

Wij bieden:
• Een vrijwilligersvergoeding (nader te bespreken)
• Een seizoenkaart voor bezoek aan alle thuiswedstrijden van SC Cambuur
• De mogelijkheid om vanuit een door SC Cambuur beheerde verzorgingsruimte te werken
• Een jaarlijkse vrijwilligersavond
• Een plezierige werksfeer binnen een jonge en enthousiaste staf

Stagetrajecten fysiotherapie
Naast verzorg(st)ers is het als fysiotherapie student ook mogelijk om stage te lopen bij de jeugdopleiding van SC Cambuur. Naast begeleiding vanuit onze medische staf zal je ervaring opdoen met het vaststellen en behandelen van sportblessures en is er daarnaast ruimte om specifieke hersteltraining te geven of hierbij te assisteren. Een uitstekende gelegenheid om alvast ervaring op te doen in het werkveld binnen een topsport organisatie! Studenten uit alle leerjaren zijn welkom voor een stageplaats. Zowel voor begeleiding op wedstrijddagen als bij trainingen bieden wij deze mogelijkheid aan. We willen daarbij graag een samenwerking aangaan voor een seizoen. Bij wederzijdse instemming kan dit verlengd worden voor een langere periode.
___________________

Verslaggever jeugdwedstrijden

Ook zoeken we nog een verslaggever voor de (thuis)wedstrijden van onze jeugdteams. Hij/zij is bij voorkeur aanwezig bij de twee thuiswedstrijden op zaterdag om een verslag te schrijven van deze wedstrijden. Daarnaast is bespreekbaar om ook een verslag te maken van de twee uitspelende teams, bijvoorbeeld door te bellen met de trainers van de uitspelende teams om hier een verslag van te schrijven. Het verslag van deze wedstrijden is vervolgens te lezen op het digitale thuis van onze club: www.cambuur.nl. We bieden jou naast een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van SC Cambuur een werkplek in een dynamische en groeiende organisatie en een jaarlijkse vrijwilligersavond in het Cambuur Stadion.

___________________

Assistent scheidsrechter / Grensrechter Onder 19

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die het leuk lijkt actief betrokken te zijn bij de wedstrijden van ons oudste jeugdteam, de Onder 19, als grensrechter. Onder 19 komt komend seizoen uit in de 3e divisie en zal daarnaast meerdere oefenwedstrijden en toernooien spelen tegen profclubs uit Nederland. We zoeken iemand uit Leeuwarden of de nabije omgeving die affiniteit heeft met (jeugd)voetbal en SC Cambuur en bekend is met de KNVB spelregels. Wij bieden jou naast deze unieke mogelijkheid een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van SC Cambuur en een jaarlijkse vrijwilligersavond in het Cambuur Stadion.

Foto: www.dijksfotografie.com