058-2963300
Vacatures SC Cambuur Jeugdopleiding

Vacatures SC Cambuur Jeugdopleiding

9 februari 2023, 11:27

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Het ‘Avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren verder door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Dit seizoen hebben wederom jeugdspelers mogen ruiken aan het ‘echte’ werk en twee van hen hebben zelfs hun officiële debuut gemaakt in de Eredivisie! Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft en de aankomende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste kunnen maken, zetten we samen met alle betrokken de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kunnen we met het oog op het lopende seizoen 2022/2023 nog wel een aantal helpende handen gebruiken. Vandaar dat we binnen onze jeugdopleiding een aantal vacatures open hebben staan.

Onderstaand vind je deze vacatures. Wil jij je steentje bijdragen aan het waar maken van onze ambities. raak je enthousiast na het lezen van één van de vacatures en ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar jeugd@cambuur.nl t.a.v. Jelmer Hofstee en o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding SC Cambuur.

Vacature assistent-trainer bovenbouw

Vacature assistent-scheidsrechter

Vacature teammanager

Vacature video-analist

Vacature spelbegeleider O12

Vacature gastvrouw-/heer

Vacature live reporter

Foto: www.dijksmedia.nl