058-2963300
VACATURES: Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur

VACATURES: Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur

23 september 2020, 17:06

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal. De jeugdopleiding is dan ook vol in ontwikkeling op alle vlakken, samen met alle betrokken zetten we de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Voor dit seizoen hebben we binnen onze jeugdopleiding nog een aantal vacatures open staan.

Onderstaand vind je al onze vacatures. Raak je enthousiast na het lezen van een vacature? Klik dan snel op de functieomschrijving onder de tekst en kijk of je hiervoor in aanmerking komt! Ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Teammanager
Een teammanager in de jeugdopleiding van SC Cambuur is een belangrijke functie. De teammanager is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle praktische zaken rondom een jeugdteam. De teammanager is een verbindende factor tussen alle ‘afdelingen’ en voor de ontwikkeling van onze spelers en teams een belangrijke spin in het web, met name rondom onze wedstrijden. Mocht je enthousiast zijn om teammanager te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere teammanager te combineren.

Vacature teammanager

Assistent-scheidsrechter
We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar assistent-scheidsrechters om te assisteren bij onze teams. Een goede en betrouwbare assistent-scheidsrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Al onze teams nemen deel aan landelijke competities van hoog niveau. Mocht je enthousiast zijn om assistent-scheidsrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere assistent-scheidsrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB-spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

Vacature assistent-scheidsrechter

Live reporter & social media beheerder
Als jeugdopleiding willen we onze bekendheid bij en de betrokkenheid met supporters vergroten. De communicatie via de sociale media kanalen (Twitter en Instagram) van de jeugdopleiding zijn hierin een belangrijke schakel. Op deze sociale media kanalen zijn onder meer op zaterdagen live-verslagen van onze jeugdwedstrijden te volgen.

Als live reporter ben jij op zaterdags verantwoordelijk voor het doen van deze live-verslagen via één van de sociale media kanalen. Daarnaast ben je op andere dagen gedurende de week verantwoordelijk voor het creëren van content voor deze kanalen.

Vacature live reporter & sociale media beheerder

Jeugdscout
Wij willen talentvolle spelers uit onze eigen regio de kans geven in onze jeugdopleiding. Om geen talent verloren te laten gaan, zijn wij op zoek naar versterking voor onze scouting. Als scout krijg je een eigen regio binnen ons verzorgingsgebied. Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de scouting en het relatiebeheer met de amateurverenigingen. We vinden het erg belangrijk om goed in contact te staan met alle amateurverenigingen in onze regio en de scouts zijn daar een belangrijk onderdeel in.

Vacature jeugdscout

Gastheer of -vrouw
Gastheren of gastvrouwen zijn het visitekaartje van onze jeugdopleiding en veelal het eerste contact van mensen en clubs met SC Cambuur. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verzorgen van de begeleiding van zowel SC Cambuur als de begeleiding van de tegenstanders op het sportpark “Kalverdijkje Noord” op wedstrijddagen (zaterdags). Je werkt in een groep samen en verdeelt onderling wie welke zaterdag aanwezig is zodat je niet persé elk weekend hoeft te staan.

Vacature gastheer- of vrouw

Foto: www.cambuurimages.nl