058-2963300
VACATURES | Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022

VACATURES | Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022

5 mei 2021, 16:26

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Dit seizoen hebben al meerdere jeugdspelers mogen ruiken aan het ‘echte’ werk en vier spelers hebben zelfs hun officiële debuut gemaakt! Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft en de aankomende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste kunnen maken, zetten we samen met alle betrokken de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kunnen we met het oog op volgend seizoen (2021-2022) nog wel een aantal helpende handen gebruiken. Vandaar dat we binnen onze jeugdopleiding een aantal vacatures open hebben staan.

Onderstaand vind je deze vacatures. Wil jij je steentje bijdragen aan het waar maken van onze ambities en raak je enthousiast na het lezen van één van de vacatures? Klik dan snel op de functieomschrijving onder de tekst en kijk of je hiervoor in aanmerking komt! Ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV zo snel mogelijk naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Assistent-trainer SC Cambuur O21
Voor SC Cambuur O21 zijn we op zoek naar een vaste assistent-trainer, welke zaterdags aanwezig is tijdens wedstrijden en minimaal bij één training per week. Als assistent-trainer speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van de hoofdtrainer bij wedstrijden en trainingen. SC Cambuur vindt de individuele begeleiding van spelers erg belangrijk. In overleg met de hoofdtrainer nemen jullie deze begeleiding gezamenlijk op je. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als trainer, in nauw contact te staan met de hoofdtrainer en het totale proces van trainingen en wedstrijden van dichtbij mee te maken.

Vacature assistent-trainer SC Cambuur O21

Assistent-trainer
De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. Assistent-trainers hebben een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als trainer, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

Vacature assistent-trainer

Video-analist
De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. De door de video-analist samengestelde beelden vormen een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als video-analist, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

Vacature video-analist

Assistent-scheidsrechter
We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar assistent-scheidsrechters om te assisteren bij onze teams. Een goede en betrouwbare assistent-scheidsrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Al onze teams nemen deel aan landelijke competities van hoog niveau. Mocht je enthousiast zijn om assistent-scheidsrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere assistent-scheidsrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB-spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

Vacature assistent-scheidsrechter

Gastheer/-vrouw
Gastheren of gastvrouwen zijn het visitekaartje van onze jeugdopleiding en veelal het eerste contact van mensen en clubs met SC Cambuur. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verzorgen van de begeleiding van zowel SC Cambuur als de begeleiding van de tegenstanders op het sportpark “Kalverdijkje Noord” op wedstrijddagen (zaterdags). Je werkt in een groep samen en verdeelt onderling wie welke zaterdag aanwezig is zodat je niet persé elk weekend hoeft te staan.

Vacature gastheer/-vrouw

Foto: www.dijksmedia.nl