058-2963300
VACATURES | Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022

VACATURES | Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022

18 maart 2021, 11:11

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal.

Dit seizoen hebben al meerdere jeugdspelers mogen ruiken aan het ‘echte’ werk en vier spelers hebben zelfs hun officiële debuut gemaakt! Om ervoor te zorgen dat het hier niet bij blijft en de aankomende jaren steeds meer jeugdspelers de stap naar het eerste kunnen maken, zetten we samen met alle betrokken de schouders eronder om deze ambitie waar te maken. Daarbij kunnen we met het oog op volgend seizoen (2021-2022) nog wel een aantal helpende handen gebruiken. Vandaar dat we binnen onze jeugdopleiding een aantal vacatures open hebben staan.

Onderstaand vind je deze vacatures. Wil jij je steentje bijdragen aan het waar maken van onze ambities en raak je enthousiast na het lezen van één van de vacatures? Klik dan snel op de functieomschrijving onder de tekst en kijk of je hiervoor in aanmerking komt! Ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV zo snel mogelijk naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Assistent-trainer
De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. Assistent-trainers hebben een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als trainer, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

Vacature assistent-trainer

Data-analist
De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. De door de data-analist verzamelde en geanalyseerde fysieke data vormen een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als data-analist, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

Vacature data-analist

Video-analist
De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. De door de video-analist samengestelde beelden vormen een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als video-analist, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

Vacature video-analist

Teammanager
Een teammanager in de jeugdopleiding van SC Cambuur is een belangrijke functie. De teammanager is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle praktische zaken rondom een jeugdteam. De Teammanager is een verbindende factor tussen alle ‘afdelingen’ en voor de ontwikkeling van onze spelers en teams een belangrijke spin in het web, met name rondom onze wedstrijden. Mocht je enthousiast zijn om teammanager te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere teammanager te combineren.

Vacature teammanager

Assistent-scheidsrechter
We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar assistent-scheidsrechters om te assisteren bij onze teams. Een goede en betrouwbare assistent-scheidsrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Al onze teams nemen deel aan landelijke competities van hoog niveau. Mocht je enthousiast zijn om assistent-scheidsrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere assistent-scheidsrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB-spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

Vacature assistent-scheidsrechter

Jeugdscout
Wij willen talentvolle spelers uit onze eigen regio de kans geven in onze jeugdopleiding. Om geen talent verloren te laten gaan, zijn wij op zoek naar versterking voor onze scouting. Als scout krijg je een eigen regio binnen ons verzorgingsgebied. Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de scouting en het relatiebeheer met de amateurverenigingen. We vinden het erg belangrijk om goed in contact te staan met alle amateurverenigingen in onze regio en de scouts zijn daar een belangrijk onderdeel in. 

Vacature jeugdscout