058-2963300
Vacatures Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur

Vacatures Vrijwilligers Jeugdopleiding SC Cambuur

8 mei 2019, 13:06

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek. Dit geldt zeker ook voor de jeugdopleiding. Waarbij de ambitie aanwezig is om de komende jaren door te groeien naar een opleiding die structureel spelers aflevert aan het eerste elftal. De jeugdopleiding is dan ook vol in ontwikkeling op alle vlakken, samen met alle betrokken zetten wij de schouders er onder om deze ambitie waar te maken. Voor volgend seizoen hebben we binnen onze jeugdopleiding nog een aantal vacatures open staan. Daarnaast is er in een aantal functies ook nog ruimte om onze jeugdopleiding te ondersteunen en zelf ervaring op te doen als stagiair.

Onderstaand vind je al onze vacatures. Raak je enthousiast na het lezen van een vacature? Klik dan snel op de functieomschrijving onder de tekst en kijk of je hiervoor in aanmerking komt! Ben jij een geschikte kandidaat? Stuur dan je motivatie met CV naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Sollicitatie Jeugdopleiding Cambuur.

Teammanager

Een teammanager in de jeugdopleiding van SC Cambuur is een belangrijke functie. De teammanager is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle praktische zaken rondom een jeugdteam. De Teammanager is een verbindende factor tussen alle ‘afdelingen’ en voor de ontwikkeling van onze spelers en teams een belangrijke spin in het web, met name rondom onze wedstrijden. Mocht je enthousiast zijn om teammanager te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere teammanager of grensrechter te combineren.

VACATURE Teammanager

Assistent scheidsrechter / Grensrechter

We zijn in de jeugdopleiding op zoek naar grensrechters om te assisteren bij onze teams. Een goede en betrouwbare grensrechter is van groot belang voor een wedstrijd. Al onze teams nemen deel aan landelijke competities van hoog niveau. De rol van grensrechter kán eventueel gecombineerd worden met die van teammanager. Mocht je enthousiast zijn om grensrechter te worden in de jeugdopleiding van SC Cambuur, maar ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Dan is het mogelijk dit samen met een andere teammanager of grensrechter te combineren. Lijkt het je leuk de voetbalontwikkeling van onze jeugdspelers van dichtbij te volgen, hier een steentje aan bij te dragen en ben je bekend met de KNVB spelregels? Dan is dit zeker wat voor jou!

VACATURE Grensrechter

Verzorging

Wat betreft verzorging en medische begeleiding is het op twee verschillende manieren mogelijk om onze opleiding te ondersteunen:

  • Bij wedstrijden op zaterdag en eventueel doordeweeks
  • Bij de trainingen door de weeks

Verzorg(st)ers beoordelen en behandelen spelers voor, tijdens en/of na de training of wedstrijd, in onze verzorgingsruimte of op het veld. Ook het ondersteunen of leiden van hersteltrajecten behoort tot de mogelijkheden.

VACATURE Verzorging

Verslaggever jeugdwedstrijden

Wij willen graag meer ruchtbaarheid geven aan (de wedstrijden van) onze jeugdopleiding. Hiervoor zoeken wij iemand die het leuk vindt wedstrijdverslagen te schrijven of interviews te houden over onze jeugdteams. Het verslag van deze wedstrijden is vervolgens te lezen op het digitale thuis van onze club: www.cambuur.nl. De rol als verslaggever is op een flexibele manier in te vullen, waarbij je aanwezigheid bij tenminste één wedstrijd op zaterdag gevraagd zal worden.

VACATURE Verslaggever

Video-analist

De jeugdopleiding van SC Cambuur wil spelers op maat begeleiding bieden in hun ontwikkeling als voetballer en mens. Dat vraagt een kwalitatief goede begeleidingsstaf van trainers en kader. De door de video-analist samengestelde beelden vormen een belangrijke rol in het door ontwikkelen van talent. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen als video-analist, van dichtbij mee te kijken in de keuken van een professionele jeugdopleiding en het totale proces van trainingen en wedstrijden nauw te volgen. Daarnaast beïnvloed je de ontwikkeling van onze spelers en maak je deel uit van de dynamische trainersgroep waarin veel besproken en gedeeld wordt, om van elkaar te kunnen leren.

VACATURE Video-analist

Stagiairs

Elk seizoen bieden wij in onze jeugdopleiding verschillende stageplaatsen aan. In een dynamische omgeving met een topsportcultuur valt als stagiair ontzettend veel te leren. Zowel stages met een onderzoek of scriptie, als stage plaatsen met praktijkopdrachten zijn beschikbaar. Er is contact met verschillende studies uit de regio, maar voor meer informatie over een stageplaats kun je mailen naar jeugd@cambuur.nl o.v.v. Stageplaats. Het gaat om de volgende functies:

Stagiair Marketing, Commercie, Communicatie
Stagiair Fysieke training
Stagiair Testen en Meten
Stagiair Trainers Opleiding
Stagiair Trainers Voetbalschool
Stagiair Video-analyse