058-2963300
Vanaf nu verkrijgbaar: het Twaalfde Man Pakket

Vanaf nu verkrijgbaar: het Twaalfde Man Pakket

12 januari 2022, 16:15

UPDATE | Al ruim tweehonderd supporters hebben zich inmiddels verzekerd van een Twaalfde Man Pakket voor komend weekend! Daarnaast is het sinds vandaag ook mogelijk om een alcoholvrij pakket te bestellen

Komende zondag gaat de competitie weer beginnen voor SC Cambuur en de kans is helaas heel groot dat dit nog steeds in een leeg Cambuur Stadion zal zijn. Er zit dus niks anders op dan ‘thus te kieken’ en om dat iets aangenamer te maken kun je nu voor slechts twaalf euro het Twaalfde Man Pakket bestellen. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een heerlijke voetbalmiddag in je eigen huiskamer en hiermee steun je ook nog eens de club.

Het Twaalfde Man pakket is via onderstaande link direct te bestellen en kan aanstaande vrijdag (14 januari) tussen 14.00 en 19.00 uur worden afgehaald bij de speciale kraam bij de hoofdingang van het Cambuur Stadion.

> Klik hier om het Twaalfde Man Pakket te bestellen

In het Twaalfde Man Pakket, dat we samen met sponsor VHC Actifood hebben samengesteld, vind je in een fraaie Cambuur tas meerdere geel-blauwe lekkernijen voor tijdens de wedstrijd en daarnaast ook twee blikken Amstel bier in combinatie met de vertrouwde rode Amstel tray en zes bekers voor het echte Cambuur-gevoel.

Alvast dank voor je steun en een fijne wedstrijd!