058-2963300
Vanaf SC Cambuur – NAC Breda tijdelijk netten voor de Noord-tribune

Vanaf SC Cambuur – NAC Breda tijdelijk netten voor de Noord-tribune

12 oktober 2023, 9:00

Zondag bij de wedstrijd tussen SC Cambuur en NAC Breda (aftrap: 16.45 uur) zullen er voor het eerst netten hangen voor de Noord-tribune van het Cambuur Stadion. Dit betreft een tijdelijke maatregel om te voorkomen dat er wederom plastic bekers richting het speelveld worden gegooid.

Bij vier van de vijf thuiswedstrijden in het huidige seizoen werd het duel tijdelijk onderbroken door het gooien van plastic bekers richting het speelveld en dit leverde niet alleen veel klachten op van supporters en sponsoren, ook hangt de club een vooronderzoek en dus mogelijk boetes van de KNVB boven het hoofd.

Bovengenoemde maatregel is besproken met alle geledingen en de club heeft eigenlijk geen keuze meer, zo erkent ook algemeen directeur Ard de Graaf. “Dit is een maatregel die je niet graag neemt en waarbij we zeker ook enige pijn in ons voetbalhart voelen. Toch voelen we ons in het belang van de club genoodzaakt om dit door te voeren, waarbij ik wel wil benadrukken dat dit hopelijk van tijdelijke aard is.”

Foto: Cambuur Media