058-2963300
Vanavond bij SC Cambuur – Jong PSV proef met speciale StarCups

Vanavond bij SC Cambuur – Jong PSV proef met speciale StarCups

28 februari 2020, 14:51

SC Cambuur loopt graag voorop als het gaat om nieuwe ideeën en initiatieven en daarom start de club vanavond met een proef bij de losse verkooppunten achter Oost en Zuid. Hier kun je nog steeds je drankjes bestellen in ouderwetse plastic bekers, maar kun je ook kiezen voor de speciale SC Cambuur StarCup. Dit is een beker van hard en duurzaam plastic met een speciale Cambuur-opdruk. Deze bekers zijn herbruikbaar en daarom ideaal om te verzamelen.

Zo werkt het
Bij de losse verkooppunten achter de Oost- en Zuid-tribune kun je bij je bestelling zelf aangeven of je kiest voor een normale beker of een Cambuur StarCup. In dat laatste geval betaal je per beker € 2,- extra. Ben je toe aan een volgend rondje? Dan betaal je gewoon de normale bierprijs en krijg je een schone StarCup mee. Na afloop kun je de StarCups mee naar huis nemen als verzamelobject of te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om ze te retourneren (á € 2,- per beker). Dit kan tot 22.15 uur in de Fanshop (rechts naast de Jumbo).

Let op: deze proef wordt alleen gedraaid bij de losse verkooppunten (hoek Zuid-Oost en hoek Oost-uitvak) en en niet in de kiosken.