058-2963300
Vanavond live muziek op het Supportersplein (Noord) en Poppodium (Oost)

Vanavond live muziek op het Supportersplein (Noord) en Poppodium (Oost)

30 augustus 2019, 16:14

We gaan er vanavond weer een Cambuur-feest van maken en om alvast in de stemming te komen is er achter Noord en achter Oost vanaf 18.30 uur live muziek! Dit is voor iedereen met een kaartje helemaal gratis.

Supportersplein
Op het Supportersplein (achter de Noord-tribune) staat niemand minder dan volkszanger Alex van Kammen op het podium. Hier kun je met je vrienden onder het genot van een hapje en een drankje de avond aftrappen. Ter ere van de 55e verjaardag van Henk de Jong krijgen de eerste 55 supporters bovendien een gratis biertje!

Poppodium
Achter de Oost-tribune is het Poppodium Cambuur terug van weggeweest. Hier krijgt aanstormend talent de kans om zich te laten horen en de supporters vooraf en in de rust te vermaken. Morgenavond is het de beurt aan Annike, een singer-songwriter die doet denken aan Tracy Chapman, Maaike Ouboter en Anouk.

Het Poppodium is alleen toegankelijk voor supporters met een kaartje voor de Oost-tribune.

Graag tot vanavond!

PS Kaarten voor SC Cambuur – FC Den Bosch zijn nog volop verkrijgbaar. Je koopt ze de hele dag bij de administratie, vanaf 18.30 uur op het kassaplein en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop