058-2963300
Vanmiddag start kaartverkoop N.E.C.-uit (met beperkte capaciteit)

Vanmiddag start kaartverkoop N.E.C.-uit (met beperkte capaciteit)

2 februari 2023, 10:27

De maand februari is aangebroken en daarin staat voor SC Cambuur op zaterdag 11 februari het eerstvolgende treffen buitenshuis op het programma. In het Goffertstadion in Nijmegen nemen de geel-blauwen het dan vanaf 18.45 uur op tegen de huidige nummer tien van de ranglijst: N.E.C.

De kaartverkoop voor deze awayday zal vanmiddag om 13.00 uur beginnen, maar helaas zal dit (vooralsnog) wel met een beperkte capaciteit zijn. Ten grondslag hieraan liggen de opgelegde vervoersregeling (een verplichte buscombi) vanuit de lokale driehoek in Nijmegen in combinatie met het beschikbare aantal bussen bij onze vaste partners. Als gevolg van de parkeerfaciliteiten bij het uitvak van het Goffertstadion is het niet mogelijk om de harmonicabussen in te zetten.

Vanwege bovengenoemde situatie kunnen er momenteel dan ook maximaal 200 supporters met afreizen naar Nijmegen (de capaciteit van het uitvak is 500) op zaterdag 11 februari. Hierdoor is er een voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem en alle verdere praktische informatie volgt vanmiddag.

Vanuit de club zal er vanzelfsprekend alles aan worden gedaan om alsnog het uitvak vol te kunnen krijgen. Mochten hier ontwikkelingen in zijn dan zullen we dit direct communiceren via onze website en social media kanalen.

Foto: www.dijksmedia.nl