058-2963300
Verkley ook komende twee seizoenen sponsor en tevens naamgever Business Club

Verkley ook komende twee seizoenen sponsor en tevens naamgever Business Club

9 juni 2020, 14:21

Hoewel het nog altijd onzekere tijden zijn, mogen we wederom mooi nieuws naar buiten brengen: het uit Drachten afkomstige Verkley is namelijk ook de komende twee seizoenen verbonden aan SC Cambuur als sponsor. Daarnaast zal de Business Club op de eerste verdieping van het Cambuur Stadion vanaf heden de naam ‘Verkley Business Club’ dragen.

Erik Blauw, algemeen directeur van Verkley, licht toe: “Het enthousiasme dat de club uitstraalt en de energie van de supporters slaat over op ons bedrijf. Een club als SC Cambuur moet je daarom altijd steunen en zeker in deze tijd.”

Ook Maarten Gildemacher, sales manager van SC Cambuur, is blij met een trouwe sponsor als Verkley. “Wij zijn uiteraard zeer verheugd dat Verkley de komende seizoenen verbonden blijft aan SC Cambuur. In de afgelopen jaren is Verkley een zeer betrokken en loyale sponsor gebleken en het is een prachtig signaal dat zij, juist in deze tijd, het contract upgraden en verlengen.”

Over Verkley
Flexibel schakelen en duurzaam verbinden, dat is waar Verkley voor staat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen: gas, water, elektra, data, telecom, warmtenetten en openbare verlichting en ervaren op het gebied van advisering, engineering, projectmanagement en de realisatie van kabel- en leidingnetten.

De klantenkring van Verkley bestaat uit netwerkbedrijven binnen de water-, energie-, data- en telecomsector, de industriële ondernemingen en de overheid. De mensen van Verkley anderzijds zijn nuchter, oplossingsgericht en deskundig en spelen flexibel in op veranderende omstandigheden. Het maatschappelijk belang van het werk groeit namelijk. Het minimaliseren van overlast, milieubelasting en verspilling is onderdeel van het kwaliteitsdenken en handelen. Duurzame inzetbaarheid van onze mensen is dan ook een belangrijke pijler binnen Verkley.

Kijk voor meer informatie over Verkley op www.verkley.nl.

Foto: SC Cambuur