058-2963300
Verlenging en uitbreiding voor co-sponsor Levo

Verlenging en uitbreiding voor co-sponsor Levo

28 juni 2021, 13:00

Onze commerciële afdeling maakt overuren de afgelopen weken met vele nieuwe partners. Ook bestaande sponsoren blijven de club massaal trouw en breiden de samenwerking verder uit. Eén van deze bedrijven is co-sponsor Levo. Het familiebedrijf uit Franeker gaat met SC Cambuur mee naar de Eredivisie en is ook komend seizoen aanwezig en zichtbaar in het Cambuur Stadion.

“Waarom Levo en SC Cambuur zo goed bij elkaar passen? Dat heeft vooral te maken met de kernwaarden van beide. Geen zoete praatjes, maar hard werken en je afspraken nakomen”, leggen Simon en Frank Rollingswier, beide directeur van de specialist in olie en sauzen, uit. “Levo is al ruim een decennium lang sponsor van de club. Die duurzame relatie is ons veel waard. Wij willen graag betrokken zijn en met beide benen in de samenleving staan. En waar kan dat nou beter dan bij een echte volksclub als Cambuur?”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, knikt instemmend. “Het is best bijzonder dat de relatie tussen Levo en Cambuur al zo ver teruggaat en dat die band nog steeds onverminderd sterk is. Daar kunnen we beide trots op zijn. We kijken ernaar uit om in het nieuwe seizoen al onze sponsoren en supporters weer te mogen ontvangen in het stadion.”

Over Levo
Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag gebleven. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden de beste en meest verantwoorde plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en gluten- en lactosevrije sauzen vervaardigd.
Onbetwist marktleider is Levo sinds jaar en dag met het 20 liter blik slaolie waarop de bekende Oosterse dame je verleidelijk in de ogen kijkt. In 2004 introduceerde Levo Grenada Gold frituurolie: een verantwoorde frituurolie die aan alle eisen van de campagne Verantwoord Frituren voldoet. De verpakking is handig, milieuvriendelijk en zorgt voor minder afvalvolume.

De laatste jaren is het assortiment van Levo flink uitgebreid. Wat begon met de introductie van LevoNaise fritessaus in 2006, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet sausassortiment, die worden afgevuld in unieke, innovatieve en afval besparende verpakkingen.

Kijk voor meer informatie op www.levo.nl.

Foto: SC Cambuur