058-2963300
VERLENGING | Mees Hoedemakers langer in Leeuwarder dienst

VERLENGING | Mees Hoedemakers langer in Leeuwarder dienst

25 juni 2021, 14:00

Goed nieuws om het weekend mee in te gaan: Mees Hoedemakers heeft zijn contract bij SC Cambuur met één seizoen verlengd! De controlerende middenvelder heeft daarmee vanaf heden een verbintenis tot de zomer van 2023 in Leeuwarden.

De 23-jarige Hoedemakers was in de afgelopen twee seizoenen één van de steunpilaren in de kampioensploeg van Henk de Jong. De geboren Zaandammer werd in de zomer van 2019 op huurbasis overgenomen van AZ (met optie tot koop) en in maart 2020 definitief ingelijfd. In totaal kwam hij tot dusver zeventig keer in actie voor onze club met vier treffers en veertien assists als bijbehorende statistieken. Naast AZ maakte Hoedemakers in het verleden ook deel uit van diverse jeugdelftallen van het Nederlands elftal.

Mees Hoedemakers zelf over het verlengen van zijn contract: “Het zijn twee hele bijzondere jaren geweest waarin ik me goed heb kunnen ontwikkelen. Dat heeft alles te maken met de mensen van de club en de manier van spelen. Daarnaast heb ik het enorm naar mijn zin en kan ik niet wachten om met Cambuur de Eredivisie in te gaan.”

Op naar meer mooie momenten in het geel-blauw!

Foto’s: www.dijksmedia.nl