058-2963300
Verlenging voor Barto en Van der Vlag, einde samenwerking Alflen

Verlenging voor Barto en Van der Vlag, einde samenwerking Alflen

28 mei 2023, 16:25

Martijn Barto en Peter van der Vlag staan ook volgend seizoen (2023/2024) op het veld bij de trainingen van het eerste elftal van SC Cambuur. Het contract van de assistent-trainer en keeperstrainer is verlengd met respectievelijk twee en één seizoen(en), met daarbij in beide gevallen een optie voor nog een seizoen.

Met recht mag Martijn Barto (38) inmiddels een kind van de club worden genoemd. De voormalig spits maakte in de zomer van 2011 de overstap van Harkemase Boys naar SC Cambuur en speelde in totaal zeven seizoenen in het geel en blauw. Na zijn actieve carrière was hij in verschillende functies actief voor de club en sinds het seizoen 2019/2020 maakt hij onderdeel uit van de technische staf van het Cambuur 1 als eerst spitsentrainer en later assistent-trainer.

Hetzelfde kan overigens worden gezegd van Peter van der Vlag (45). Na een actieve keepers carrière van ruim twintig jaar, waaronder vijf seizoenen voor SC Cambuur (van 2004 tot 2009, werd hij in de zomer van 2019 keeperstrainer bij de Leeuwarder volksclub.

Einde samenwerking Rob Alflen
Inmiddels is ook duidelijk dat de wegen van SC Cambuur en Rob Alflen aan het einde van dit seizoen gaan scheiden. Het aflopende contract van de huidig assistent-trainer en voormalig speler van onze club, die sinds november deel uitmaakt van de technische staf, wordt niet verlengd.

Foto: Cambuur Media