058-2963300
TRANSFER: Doelman Van Osch voor drie seizoenen naar SC Cambuur

TRANSFER: Doelman Van Osch voor drie seizoenen naar SC Cambuur

9 juni 2023, 16:00

SC Cambuur heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2023/2024 binnen! Doelman Yanick van Osch komt de manschappen van Sjors Ultee vanaf deze zomer versterken en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de komende drie seizoenen.

De 26-jarige Van Osch komt transfervrij over van Fortuna Sittard en heeft al ruim honderd wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan, waarvan ruim zestig optredens in de Eredivisie. Voor zijn periode in Limburg doorliep hij de volledige jeugdopleiding van PSV en kwam daarnaast uit voor nagenoeg alle vertegenwoordigende jeugdteams van Nederland.

Voor de eerste keer is het de nieuwe technisch directeur van SC Cambuur, Etiënne Reijnen, die zijn toelichting op de transfer geeft. “Yanick beschikt ondanks zijn relatief jonge leeftijd al over behoorlijk wat ervaring”, zo steekt Reijnen van wal. “Hij is daarnaast een behoorlijk complete keeper en past ook qua persoonlijkheid goed bij onze club. We zijn blij dat hij ondanks de interesse van meerdere clubs voor ons project heeft gekozen.”

Welkom en veel succes in het geel-blauw, Yanick!

Foto’s: Cambuur Media