058-2963300
VERSTERKING: SC Cambuur huurt Tamás Kiss van Puskás AFC

VERSTERKING: SC Cambuur huurt Tamás Kiss van Puskás AFC

16 augustus 2021, 19:00

Het is geen geheim dat SC Cambuur nog op zoek is naar versterkingen en voor de positie van linksbuiten heeft de club die gevonden. Hongaars jeugdinternational Tamás Kiss wordt voor één seizoen gehuurd (met een optie tot koop) van Puskás AFC, dat uitkomt op het hoogste niveau van Hongarije.

De 20-jarige Kiss kwam dit seizoen al vier keer in actie in de kwalificatie voor de Conference League en twee keer in de Hongaarse competitie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al 122 officiële wedstrijden in de benen en kwam daarin tot 14 doelpunten en 13 assists. Daarnaast was hij een vaste waarde in nagenoeg alle jeugdteams van zijn land.

Financieel en technisch directeur Gerald van den Belt is dan ook maar wat blij met de komst van de vleugelaanvaller. “Tamás is een speler die we al langer in het vizier hebben, maar waarbij zijn club eerst de Conference League kwalificatie wou afwachten. Het is mooi dat het nu gelukt is en we een speler aan onze selectie kunnen toevoegen met snelheid en diepgang, maar ook iemand die hier graag wil spelen en over de juiste mentaliteit beschikt.”

Üdvözlünk a csapatban! Sok sikert!

Foto: www.dijksmedia.nl