058-2963300
Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens de 2e Periode van de Esports Predator Fan Competitie

Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens de 2e Periode van de Esports Predator Fan Competitie

3 november 2020, 15:41

Net als in het reguliere seizoen in de Keuken Kampioen Divisie gaat ook de Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) beginnen aan de Tweede Periode. Op donderdag 26 november is het tijd voor speelronde 9 en vanaf vandaag kun jij je samen met je teamgenoten inschrijven om SC Cambuur te vertegenwoordigen in deze online competitie.

De KKDEPFC wordt elke donderdag live uitgezonden door Inside Esports op het YouTube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie, het Twitch-kanaal van Inside Esports én op FOX Sports 9. Teams kunnen zich hier inschrijven voor de club kwalificatietoernooien van de 2e periode die plaatsvinden in het weekend van 17 november.

Wat is Rocket League?
Rocket League is een spel dat zich afspeelt in een virtueel voetbalstadion. In tegenstelling tot het voetbal dat we kennen, staan er bij Rocket League auto’s op het veld die tegen elkaar strijden met als doel om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. De twee teams die tegen elkaar spelen worden elk vertegenwoordigd door drie auto’s (met optionele wissels).

Rocket League is een multiplatform spel. Dat betekent dat het spel te spelen is voor gebruikers van de PC, Xbox One, Playstation 4 én Nintendo Switch.