058-2963300
Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens de Vierde Periode van de Esports Predator Fan Competitie

Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens de Vierde Periode van de Esports Predator Fan Competitie

24 maart 2021, 15:30

Voor SC Cambuur wachten er nog slechts een negental competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en óók in de Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) staat de laatste en allesbeslissende fase voor de deur. Op donderdag 15 april is het tijd voor de aftrap van de Vierde Periode met speelronde 24 en sinds deze week kun jij je samen met je teamgenoten inschrijven om SC Cambuur te vertegenwoordigen in deze spetterende online competitie.

De KKDEPFC wordt iedere donderdag live uitgezonden door Inside Esports op het YouTube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie, het Twitch-kanaal van Inside Esports én op ESPN. Teams kunnen zich hier inschrijven voor de club kwalificatietoernooien van de 4e periode, welke plaats zullen vinden in het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 april. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 2 april om 12.00 uur.

Wat is Rocket League?
Rocket League is een spel dat zich afspeelt in een virtueel voetbalstadion. In tegenstelling tot het voetbal dat we kennen, staan er bij Rocket League auto’s op het veld die tegen elkaar strijden met als doel om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. De twee teams die tegen elkaar spelen worden elk vertegenwoordigd door drie auto’s (met optionele wissels).

Rocket League is een multiplatform spel. Dat betekent dat het spel te spelen is voor gebruikers van de PC, Xbox One, Playstation 4 én Nintendo Switch.