058-2963300
VHC ActiFood ook de komende jaren Business Partner van SC Cambuur

VHC ActiFood ook de komende jaren Business Partner van SC Cambuur

24 september 2021, 15:03

Wederom heugelijk nieuws vanaf het zakelijke front: internationale (horeca)groothandel VHC ActiFood uit Oosterwolde blijft gedurende de periode in het huidige stadion van SC Cambuur verbonden aan de club als Business Partner. Daarbij is de ambitie uitgesproken om in de aanloop naar het vertrek vanaf het Cambuurplein opnieuw met elkaar in gesprek te gaan over wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen in het nieuwe onderkomen.

Sinds het seizoen 2015 zijn SC Cambuur en VHC ActiFood aan elkaar verbonden en vanaf het seizoen 2018/2019 mag het bedrijf zich Business Partner noemen van de Leeuwarder voetbalclub. Daarbij levert laatstgenoemde partij alle benodigdheden voor zowel de binnen- als buitenhoreca. Daarnaast zijn (na het restaurant in een eerder stadium) alle zakelijke ruimtes in het Cambuur Stadion door VHC ActiFood gemoderniseerd met meubels.

Maarten Gildemacher (sales manager SC Cambuur): “Wij zijn zeer verheugd dat we VHC ActiFood ook de komende jaren aan SC Cambuur mogen binden als Business Partner. De samenwerking wordt van beide kanten als zeer prettig ervaren en met deze verlenging wordt waardering en vertrouwen uitgesproken.”

Op de onderstaande foto poseren (van links naar rechts) Evert Blaauw (commercieel directeur VHC ActiFood), Maarten Gildemacher en Edwin Bokkers (culinair adviseur VHC ActiFood).

Foto’s: Cambuur Media