058-2963300
VIDEO | Cambuur Verbindt en Stichting Rijk Voor Arm helpen Sinterklaas een handje

VIDEO | Cambuur Verbindt en Stichting Rijk Voor Arm helpen Sinterklaas een handje

6 december 2021, 16:49

Afgelopen zaterdag stapten Cambuur Verbindt, Stichting Rijk Voor Arm en mascotte Camigo, bepakt en bezakt met vele fraaie cadeautjes, in de spelersbus van SC Cambuur en een tweetal stoere wagens. Met de cadeaus verrasten zij honderdvijftig kinderen in Leeuwarden die het verdienen en daarmee hielpen zij Sinterklaas een handje.

De vele lachende gezichten die dit opleverde bij zowel de ouders als de kinderen hebben de heren van CambuurTV weten te vangen in de onderstaande video. Al met al mogen we spreken van een wederom zeer geslaagde dag!

Feest voor iedereen
Cambuur Verbindt vindt dat het sinterklaasfeest voor iedereen is en dat ieder kind, ongeacht zijn/haar situatie, het feest moet kunnen vieren. Doordat het niet voor ieder gezin mogelijk is om cadeautjes voor hun kinderen te kopen is deze actie in het leven geroepen. Zo kunnen de kinderen maandag op school hun welverdiende cadeautjes laten zien!

De Sinterklaas-actie van Cambuur Verbindt en Stichting Rijk Voor Arm is inmiddels al vele jaren een groot succes en dat is vooral te danken aan de betrokkenheid van enthousiaste partners. De actie is mede mogelijk gemaakt door de maatschappelijke partners van Cambuur Verbindt, Hellema Hallum, Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, BV Sport, Active Safety, Van der Kloet Brood & Banket, PreTon Nederland en Ons Project.