058-2963300
VIDEO | Nabeschouwing SC Cambuur – Ajax: “Fantastische tweede helft, echt super zonde”

12 maart 2022, 10:47

Het treffen tussen SC Cambuur en Ajax in een uitverkocht en sfeervol Cambuur Stadion duurde gisteravond helaas nét iets te lang voor de formatie van Pascal Bosschaart en Martijn Barto. De bezoekers uit Amsterdam zegevierden door een laat doelpunt 2-3, nadat de jongens van het Cambuurplein zich eerder in de wedstrijd knap hadden teruggeknokt van een 0-2 achterstand. Na het optrekken van de kruitdampen stonden Bosschaart en Mees Hoedemakers voor onze camera en microfoon voor een reactie. De beelden van de gesprekken met beide heren vind je hieronder.