058-2963300
VIDEO | VIP weekend Cambuur Verbindt in samenwerking met Hotel Post Plaza

VIDEO | VIP weekend Cambuur Verbindt in samenwerking met Hotel Post Plaza

19 augustus 2021, 17:04

Na de zomervakantie terug op school komen en aan de hele klas moeten vertellen dat je niet op vakantie bent geweest omdat dat thuis simpelweg niet mogelijk is. Het is het lot van veel kinderen en wij als Cambuur Verbindt hebben dat in samenwerking met het Post Plaza Hotel voor een aantal kinderen in Leeuwarden voorkomen.

Afgelopen zaterdag hebben we zestien kinderen opgehaald in twee prachtige limousines voor een onvergetelijk weekend. Eerst kregen de kids bij het Cambuur Stadion een clinic in hun eigen nieuwe voetbaltenue. Daarna werden ze naar het Post Plaza Hotel gebracht om hun hotelkamer in orde te maken en samen een heerlijke maaltijd te eten. Na het eten werd koers gezet richting de Grote Wielen om hier te survivallen en vlotten te bouwen.

Na een nachtje slapen in misschien wel het allermooiste en meest luxe hotel van Leeuwarden, het Post Plaza Hotel, en een stevig ontbijt hebben de kinderen de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen (SC Cambuur – FC Groningen) bijgewoond. Kortom: een onvergetelijk weekend en een uniek verhaal om na de vakantie te vertellen!

Ook CambuurTV was van de partij tijdens het VIP weekend en maakte de onderstaande video.