058-2963300
Viertal Cambuur-spelers aankomende interlandperiode op pad voor hun land

Viertal Cambuur-spelers aankomende interlandperiode op pad voor hun land

31 mei 2022, 11:13

Wat betreft het clubvoetbal is het seizoen 2021/2022 definitief tot een einde gekomen, maar op interlandniveau worden er deze en de komende week op meerdere continenten nog wel de nodige wedstrijden afgewerkt. Dit is dan ook de reden dat een viertal spelers van SC Cambuur tijdens deze periode in actie komt met hun land. Het betreft ditmaal de heren Calvin Mac-Intosch (Suriname), David Sambissa (Gabon), Sekou Sylla (Guinee) en Roberts Uldrikis (Letland).

Hieronder is een overzicht te vinden van waar en wanneer onze mannen exact in actie komen.

Calvin Mac-Intosch (Suriname)
In de CONCACAF Nations League (A) speelt Suriname de aankomende veertien dagen een drietal wedstrijden. Allereerst neemt het zondagnacht om 1.00 uur Nederlandse tijd in eigen land op tegen Jamaica, waarna het op woensdag 8 juni om 3.00 uur dezelfde opponent treft in een uitwedstrijd. De derde en tevens laatste wedstrijd van Suriname vindt plaats in de vroege ochtend van zondag 12 juni (aftrap: 4.00 uur) in en tegen Mexico.

David Sambissa (Gabon)
Voor het nationale elftal van Gabon liggen er met het oog op kwalificatie voor de Afrika Cup 2023 twee duels in het verschiet. Komende zaterdag treft het de Democratische Republiek Congo in een uitwedstrijd en vervolgens neemt Gabon het op woensdag 8 juni in eigen land op tegen Mauritanië (beide ontmoetingen worden om 18.00 uur afgetrapt).

Sekou Sylla (Guinee)
Ook voor Guinee start de komende interlandperiode de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2023 met een tweetal wedstrijden. Komende zondag wacht allereerst het treffen in en tegen Egypte, waarna op donderdag 9 juni een thuiswedstrijd tegen Malawi op het programma staat (beide duels beginnen om 21.00 uur ’s avonds).

Roberts Uldrikis (Letland)
Het nationale elftal van Letland start deze week aan een nieuw avontuur in de UEFA Nations League (Groep D) en daarin worden de komende veertien dagen maar liefst vier duels afgewerkt. Vrijdag en maandag 6 juni wachten eerst thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens Andorra en Liechtenstein (aftrap beide duels: 18.00 uur). Vervolgens is het op vrijdag 10 en dinsdag 14 juni tijd voor uitduels tegen Moldavië (aftrap: 18.00 uur) en Liechtenstein (aftrap: 20.45 uur).

Veel succes toegewenst en maak ons trots mannen!

Foto: www.dijksmedia.nl