058-2963300
Vijf jaar SC Cambuur OldStars: word jij ons nieuwe lid?

Vijf jaar SC Cambuur OldStars: word jij ons nieuwe lid?

28 november 2019, 17:09

Dit jaar bestaat het Cambuur OldStars-team exact vijf jaar. Als Cambuur Verbindt zijn wij hier enorm trots op. Waar we in 2013 samen met Leeuwarder Zwaluwen begonnen met zes deelnemers, hebben we inmiddels een ledenaantal van meer dan veertig personen. Hierdoor hebben we vorig jaar een ledenstop moeten doen, maar dat is vanaf heden verleden tijd! In samenwerking met SC Leovardia starten we met een tweede OldStars-team! Daarnaast starten we in december ook met een migrantenteam in samenwerking met Jerrel Ramdat van 058 Samen Sterk

Word jij onze nieuwe OldStar?
Voetbal is een teamsport en zorgt per definitie voor meer sociale contacten. Door samen te voetballen komen 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. Ben jij 60+, houdt je van voetbal en klinkt je dit als muziek in je oren? Kom dan vrijblijvend meetrainen op 12 en 19 december vanaf 10.00 uur bij SC Leovardia (Kalverdijkje 83) in Leeuwarden!

Walking Football is een variant op het reguliere voetbal. Bij deze variant mag er niet gerend worden en er mogen geen slidings worden gemaakt, dit om blessures te voorkomen!

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.cambuurverbindt.nl of stuur een mailtje naar info@cambuurverbindt.nl.