058-2963300
De volgende thuiswedstrijd: losse kaartverkoop SC Cambuur – Vitesse in volle gang (update)

De volgende thuiswedstrijd: losse kaartverkoop SC Cambuur – Vitesse in volle gang (update)

13 oktober 2022, 14:24

UPDATE | De losse kaartverkoop voor SC Cambuur – Vitesse loopt lekker door en de Noord-tribune is inmiddels alweer tot op de laatste stoel uitverkocht. Wil jij ook van de partij zijn tijdens deze wedstrijd? Schaf dan snel één van de laatste kaarten aan! Een toegangsbewijs bemachtigen is vanaf nu ook mogelijk zónder seizoenkaart of clubkaart (vrije verkoop).

SC Cambuur is de maand oktober prima begonnen met een historische overwinning in eigen huis tegen PSV (3-0) en een gelijkspel op bezoek bij Go Ahead Eagles (0-0). Komend weekend mogen de geel-blauwen bovendien weer aantreden aan het Cambuurplein voor het treffen tegen Vitesse (aftrap: 21.00 uur). Tijdens de ontmoeting met de Arnhemmers is het doel uiteraard niets minder dan drie punten én voor de vijfde maal op rij een uitverkocht Cambuur Stadion!

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is al bijna twee weken in volle gang en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – Vitesse
Zaterdag 15 oktober | 21.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 27 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja, tot donderdag 13 oktober, 14.00 uur

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media