058-2963300
VIP Weekend een daverend succes!

VIP Weekend een daverend succes!

21 augustus 2017, 13:00

Afgelopen vrijdag 18 augustus, was het eindelijk zo ver voor 16 geluksvogels, het VIP- weekend in het Post- Plaza Hotel in Leeuwarden in samenwerking met Stichting Cambuur Verbindt en SC Cambuur!

De kinderen werden volledig in de watten gelegd en met verschillende leuke activiteiten werd het een weekend om niet snel te vergeten.

Vrijdagmiddag rond 13 uur werden onze gasten door hun ouders gebracht bij het stadion en kon het weekend beginnen. Iedere aanwezige VIP ontving een SC Cambuur tenue, pyjama, toilettas en mooie rugzak om alle spullen in te bewaren.

Het eerste activiteit van de dag, was een clinic op het hoofdveld in het Cambuur stadion. Rond half vier stond de spelersbus van SC Cambuur klaar om met de kinderen richting het Post -Plaza Hotel te gaan. Eenmaal aangekomen, kregen ze de sleutel voor hun hotelkamers. De kamers werden meer dan goedgekeurd door de kinderen! Tijd voor ons tweede activiteit, namelijk; een bezoek brengen aan de Blokhuispoort waar ze rondgeleid werden door een oud- gevangenisbewaarder. Het was heel indrukwekkend.

Van al deze activiteiten krijg je trek, bij terugkomst in het hotel, werden de kinderen verrast met een overheerlijk 3-gangendiner. Rond de klok van zeven, was het tijd om terug te keren naar het Cambuur Stadion, geheel in stijl weer opgehaald met de spelersbus om de wedstrijd SC Cambuur- Jong Ajax bij te wonen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de kinderen speciaal onthaald door de stadionspeaker die hen persoonlijk welkom heette. Na de wedstrijd en 16 schorre kinderstemmetjes verder werden de kids wederom in de spelersbus afgezet bij het Post- Plaza Hotel.

Voor sommige kinderen was het na veel keten, een erg kort nachtje geweest, maar hun energie werd door een super de lux ontbijt weer snel op pijl gebracht. Rond tien uur vertrokken we richting het stadion om hier hun voetbalhelden te ontmoeten. Even kijken naar de training, helpen met het opruimen van alle materialen en toen eindelijk met de hele eerste selectie op de foto! Nadat alle handtekeningen waren verzameld werd er nog een balletje getrapt op het veld alvorens de ouders hun kinderen weer op kwamen halen.

Tot slot ontvingen de kinderen nog een uitnodiging voor de SC Cambuur Voetbalkampen aanstaande week!

Het weekend was zeer geslaagd en door de goede samenwerking tussen het Post-Plaza Hotel en Cambuur verbindt hebben deze 16 kinderen een onvergetelijk weekend beleefd.

Een prachtig weekend en een hoop blije kinderen!

Over Post-Plaza Hotel
Dit voormalig postkantoor in het centrum van Leeuwarden heeft een fantastische uitstraling en behoort daarmee tot een van de mooiste hotels van Leeuwarden. Dit 82 kamers tellende hotel geniet een bijzonder gastvrij personeel en heeft maar 1 doel: De gasten vermaken. Wil je meer weten over het Post-Plaza Hotel? Kijk dan op: www.post-plaza.nl

Bekijk hieronder het fotoverslag van dit mooie weekend!