058-2963300
VIP weekend Cambuur Verbindt opnieuw onvergetelijke belevenis voor zestien kinderen!

VIP weekend Cambuur Verbindt opnieuw onvergetelijke belevenis voor zestien kinderen!

1 september 2022, 13:36

Na de zomervakantie terug op school komen en aan de hele klas moeten vertellen dat je niet op vakantie bent geweest omdat dat thuis simpelweg niet mogelijk is. Het is het lot van veel kinderen en als Cambuur Verbindt hebben dat samen met het Post Plaza Hotel en de jongerenwerkers van Amaryllis voor zestien kinderen uit Leeuwarden voorkomen!

Afgelopen weekend vond namelijk -naar inmiddels goede traditie- weer het VIP weekend plaats. Gedurende twee dagen stond er een prachtig programma voor de kinderen klaar boordevol met activiteiten, waaronder dineren, overnachten en ontbijten in het Post Plaza Hotel. Daarnaast werd uiteraard ook het duel SC Cambuur – AZ bijgewoond en als klap op de vuurpijl mochten de kinderen bij de opkomst van de spelers met het doek dat op de middencirkel lag dragen.

Kortom: een onvergetelijk weekend en een uniek verhaal voor alle kinderen om op school aan klasgenootjes te vertellen! Ook het mediateam van SC Cambuur was aanwezig bij het VIP weekend en maakte deze video.

Foto: Cambuur Media