058-2963300
VIP-weekend voor kinderen rondom SC Cambuur – Jong Ajax

VIP-weekend voor kinderen rondom SC Cambuur – Jong Ajax

15 augustus 2017, 18:02

Na de zomervakantie terug op school komen en aan de hele klas moeten vertellen dat je niet op vakantie bent geweest omdat dat simpelweg niet haalbaar is. Het is het lot van veel kinderen en wij als Cambuur Verbindt (de maatschappelijke stichting van SC Cambuur) willen dat samen met het Post Plaza Hotel voor een aantal kinderen in Leeuwarden voorkomen!

Daarom gaan we vrijdag 18 augustus 16 kinderen ophalen in de echte spelersbus van SC Cambuur voor een onvergetelijk weekend. Eerst krijgen de kids een clinic in het Cambuur Stadion van onze professionele trainers en na een heerlijke maaltijd gaan ze de wedstrijd tussen SC Cambuur en Jong Ajax bijwonen.

Overnachten doen ze in misschien wel het mooiste en meest luxe hotel van Leeuwarden: het Post Plaza. Hier logeren de kinderen in een prachtige hotelkamer en worden ze als echte VIP-gasten behandeld.

De volgende dag, na een uitgebreid ontbijt, gaan we terug naar het Cambuur Stadion om daar te kijken bij de uitlooptraining van de eerste selectie en om misschien zelfs nog wel even een balletje mee te trappen.

Kortom: een onvergetelijk weekend en een uniek verhaal om na de vakantie te vertellen!

Over Cambuur Verbindt
Alle maatschappelijke activiteiten van SC Cambuur zijn ondergebracht in de stichting Cambuur Verbindt. Deze stichting -zonder winstoogmerk- zet zich nu al enkele jaren op grote schaal in op maatschappelijk gebied. Zo zijn er door de jaren heen verschillende projecten zoals Playing For Success, Cambuur OldStars en Cambuurt Voetbal opgezet. Naast de eigen projecten, steunt Cambuur Verbindt ook goede doelen zoals het Ronald McDonald Huis in Leeuwarden en het Fonds Gehandicaptensport.

Foto: www.dijksfotografie.com