058-2963300
Vitaliteitspartner Fysiotherapie Leeuwarden verlengt met drie seizoenen

Vitaliteitspartner Fysiotherapie Leeuwarden verlengt met drie seizoenen

8 juli 2022, 11:07

SC Cambuur en Fysiotherapie Leeuwarden hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de bestaande samenwerking, welke stamt uit 2013, met drie seizoenen. De vitaliteitspartner van de volksclub van het Noorden is daarnaast vanaf dit seizoen zichtbaar op de trainingsshirts van het eerste elftal en de vijf jeugdelftallen.

Jochum van Brummelen van Fysiotherapie Leeuwarden aan het woord: “Als Leeuwarder praktijk spreekt het voor zich dat we erg trots zijn op de bijzondere en nauwe samenwerking die we sinds 2013 hebben met de betaald voetbalorganisatie van de stad. In het verlengde daarvan liggen er wederzijdse plannen om elkaar straks in het nieuwe stadion te gaan helpen en dat vertrouwen is voor ons erg waardevol. We kijken uit naar de toekomst!”

Algemeen directeur van SC Cambuur Ard de Graaf vult aan: “Als club zijn we erg content dat we kunnen blijven rekenen op de professionaliteit en het vakmanschap van Fysiotherapie Leeuwarden. We hebben onze medische zorg met vertrouwen ondergebracht bij de praktijk en onze eerste elftal spelers en jeugdspelers zijn daar zeer over te spreken.”

Over Fysiotherapie Leeuwarden 
Fysiotherapie Leeuwarden is in 1983 opgericht in de Sixmastraat onder de naam Giliam Fysiotherapie. Een laagdrempelige en bevlogen praktijk met fysiotherapeuten die hun vak verstonden. In 2010 is de praktijk overgenomen door Jochum van Brummelen, eerst onder dezelfde naam en later onder de huidige naam: Fysiotherapie Leeuwarden. Uiteindelijk is er in 2014 ook gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk het Gezondheidscentrum Nijlân.

In veertig jaar is de praktijk uitgegroeid tot een team van twaalf fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, drie extra locaties en een aantal bijzondere samenwerkingen. Wat je klacht ook is, waar de pijn ook zit of welke vraag je ook wil stellen: wees welkom! De koffie staat altijd klaar en we geven je graag de aandacht die je op dat moment nodig hebt.

Kijk voor meer informatie over Fysiotherapie Leeuwarden op www.fysiotherapieleeuwarden.nl.

Foto’s: Cambuur Media