058-2963300
Voetbalvakantiekamp op Ameland georganiseerd door drietal oud-Cambuurspelers

Voetbalvakantiekamp op Ameland georganiseerd door drietal oud-Cambuurspelers

25 maart 2021, 10:22

Aankomende zomer (in week 30 en 31) is het tijd voor alweer de elfde editie van het voetbalvakantiekamp op Ameland. Dit kamp wordt georganiseerd door drie oud-spelers van SC Cambuur: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman.

Jongens en meisjes van 7 tot en met 18 jaar die deelnemen staat een week vol met geweldige voetbalactiviteiten te wachten. De trainingen op de accommodatie van voetbalclub Amelandia staan onder leiding van ervaren jeugdtrainers, waarvan een aantal ook werkzaam zijn bij de jeugdopleiding van SC Cambuur. Ook oud-Cambuurspeler Martijn van der Laan is van de partij als trainer! Naast het programma op het veld is er ook ruimte voor andere sportieve activiteiten zoals voetvolley, zwemmen, een persmiddag en ga zo maar door. Voor de deelnemers die overnachten op Ameland wordt er bovendien gezorgd voor een avondprogramma gevuld met fietsen, strandzeilen en/of raften. De overnachtingen in de kampeerboerderij in Hollum zorgen daarnaast voor het extra vakantiegevoel.

Voor het kamp zijn er diverse mogelijkheden: van een ochtendkamp tot en met een all-in pakket. Dit is inclusief eten en drinken, overnachting en animatieprogramma. Ter gelegenheid van deze editie krijg je, naast een Derbystar bal en een complete trainingsoutfit bestaande uit een shirt, short en sokken, nog een mooie extra attentie.

Kortom, wil jij een volledig verzorgde voetbalvakantie meemaken deze zomer? Dan is dit je kans! Meld je aan via www.voetbalvakantiekamp.nl. Samen met jou gaan we er een fantastische week van maken!

PS Voor foto’s en video’s van het voetbalvakantiekamp, bezoek deze Facebook-pagina.

Foto: www.dijksmedia.nl