058-2963300
Volgende awayday: op naar Gelderland voor het treffen tegen N.E.C! (update)

Volgende awayday: op naar Gelderland voor het treffen tegen N.E.C! (update)

7 februari 2023, 10:00

UPDATE | Inmiddels gaan een kleine honderd SCC-ers zaterdag mee naar Gelderland voor de ontmoeting bij en tegen N.E.C. en daarnaast is het voor supporters zonder loyaltypunten vanaf heden ook mogelijk om kaarten aan te schaffen.

Na constructief overleg met de lokale driehoek van Nijmegen, waarvoor onze dank, kan er zaterdag ook gebruik worden gemaakt van een zogenaamde ‘pendelcombi’. Hierdoor kunnen supporters van SC Cambuur het grootste gedeelte van de reis naar Nijmegen afleggen in eigen auto’s en het laatste stukje (twintig minuten) naar het stadion met de bus.

Deze bussen worden door de BVO ingezet en met behulp van de SCS Kern van Cambuur worden de kosten hiervoor gedekt, waarvoor eveneens onze grote dank! Supporters die zich reeds hebben ingeschreven voor de reguliere buscombi maar ook gebruik willen maken van de pendelcombi kunnen een mail sturen naar info@cambuur.nl

———————–

De maand februari is aangebroken en daarin staat voor SC Cambuur op zaterdag 11 februari het eerstvolgende treffen buitenshuis op het programma. In het Goffertstadion in Nijmegen nemen de geel-blauwen het dan vanaf 18.45 uur op tegen de huidige nummer tien van de ranglijst: N.E.C en gaan zij voor niets minder dan drie kostbare punten!

De kaartverkoop voor deze awayday is vorige week donderdag van start gegaan, maar helaas is dit (vooralsnog) wel met een beperkte capaciteit. Ten grondslag hieraan liggen de opgelegde vervoersregeling (een verplichte buscombi) vanuit de lokale driehoek in Nijmegen in combinatie met het beschikbare aantal bussen bij onze vaste partners. Als gevolg van de parkeerfaciliteiten bij het uitvak van het Goffertstadion is het niet mogelijk om de harmonicabussen in te zetten.

Vanwege bovengenoemde situatie kunnen er momenteel dan ook maximaal 300 supporters met afreizen naar Nijmegen (de capaciteit van het uitvak is 500) op zaterdag 11 februari. Hierdoor is er een voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem en alle verdere praktische informatie vind je hieronder.

Vanuit de club zal er vanzelfsprekend alles aan worden gedaan om alsnog het uitvak vol te kunnen krijgen. Mochten hier ontwikkelingen in zijn dan zullen we dit direct communiceren via onze website en social media kanalen.

N.E.C. – SC Cambuur
Zaterdag 11 februari | 18.45 uur
Goffertstadion

Vervoersregeling: Verplichte buscombi (met optie pendelcombi)
Beschikbare kaarten: 300
Loyalty: Voor een bezoek aan deze wedstrijd ontvang je 2 loyaltypunten
Uitkaart: Verplicht
Sluitingsdatum kaartverkoop: Donderdag 9 februari, 17.00 uur

Start kaartverkoop: Om trouwe bezoekers van uitwedstrijden voorrang te geven, werken we bij de kaartverkoop met het inmiddels bekende loyaltysysteem. De kaartverkoop zal in deze volgorde gaan:

Donderdag 2 februari, 13.00 uur: Supporters met 20 loyaltypunten of meer
Maandag 6 februari, 10.00 uur: Supporters met 10 loyaltypunten of meer
Dinsdag 7 februari, 10.00 uur: Alle supporters met een uitkaart

Pendelcombi (auto/bus)

  • Prijs: € 11,-
  • Vertrek vanaf het parkeerterrein van het Kruidvat Distributiecentrum in Heteren om 17.30 uur
  • Supporters dienen uiterlijk 17.00 uur aanwezig te zijn, instapprocedure vanaf 17.15 uur
  • Instap op vertoon van uitkaart en e-ticket

Buscombi

  • Prijs: € 35,- (leden van de SCS Kern van Cambuur betalen € 30,-)
  • Vertrek vanaf het parkeerterrein van het uitvak om 14.45 uur
  • Supporters dienen uiterlijk 14.30 uur aanwezig te zijn
  • Instap op vertoon van uitkaart en e-ticket
  • Het is supporters toegestaan om maximaal drie blikjes bier mee te nemen voor op de heenreis

Kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor uitwedstrijden gaat volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik op de link om naar de speciale uitwedstrijden-website www.cambuurawaydays.nl te gaan en je kaarten voor deze awayday aan te schaffen.

Graag tot in Nijmegen!

Foto: www.dijksmedia.nl