058-2963300
Volgende week dinsdagochtend start kaartverkoop return De Friese Derby

Volgende week dinsdagochtend start kaartverkoop return De Friese Derby

7 april 2022, 15:35

De slotfase van het Eredivisie-seizoen 2021/2022 is aangebroken en daarin staat voor SC Cambuur nog één wel hele bijzondere wedstrijd op het programma. Komende zondag over exact drie weken (1 mei) is het namelijk tijd voor de return van De Friese Derby en gaan de geel-blauwen dertig kilometer zuidelijker de strijd aan met sc Heerenveen.

Het goede nieuws is dat (in tegenstelling tot de ontmoeting voor de winterstop in Leeuwarden) er ditmaal wél supporters van beide partijen bij dit duel aanwezig mogen zijn. Dit is dan ook de reden dat de kaartverkoop voor deze awayday volgende week dinsdagochtend (12 april) om 10.00 uur stipt zal beginnen.

Loyaltysysteem
Voor het uitvak in het Abe Lenstra Stadion zijn 1200 kaarten beschikbaar en supporters van SC Cambuur kunnen deze wedstrijd alleen bezoeken met een verplichte buscombi. Binnen deze vervoersregeling zal met meerdere clusters worden gewerkt, welke vanaf het WTC-terrein zullen vertrekken. Om trouwe bezoekers van uitwedstrijden voorrang te geven, werken we bij de kaartverkoop daarnaast met het inmiddels bekende loyaltysysteem. Deze zal als volgt gaan:

Dinsdag 12 april, 10.00 uur: Supporters met 5 loyaltypunten of meer
Vrijdag 15 april, 10.00 uur: Supporters met 3 loyaltypunten of meer
Dinsdag 19 april, 10.00 uur: Supporters met 2 loyaltypunten of meer
Donderdag 21 april, 10.00 uur: Supporters met 1 loyaltypunten of meer
Vrijdag 22 april, 10.00 uur: Alle supporters met een uitkaart

Alle verdere praktische informatie omtrent deze awayday volgt volgende week op ons digitale thuis en de aanschaf van kaarten zal zoals gebruikelijk verlopen via onze speciale uitwedstrijden-website www.cambuurawaydays.nl gaan.

Tot bij de return van De Friese Derby!

Foto: www.dijksmedia.nl