058-2963300
Volksclub in actie: fraai initiatief van supporters voor Oekraïne

Volksclub in actie: fraai initiatief van supporters voor Oekraïne

30 maart 2022, 16:58

Een fantastisch initiatief van een kleine groep fanatieke supporters voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne is inmiddels uitgegroeid tot een breedgedragen actie onder de supportersgroeperingen en daar zijn we als club natuurlijk ontzettend trots op! Op de website en socials van Kern van Cambuur, Cambuur Culture en de M.I.-Side is onderstaande oproep te lezen en iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren is van harte welkom.

Volksclub in actie!
____________

Niks doen is geen optie en daarom steunt het Leeuwarder geel-blauw het Oekraïense blauw-geel! Als supporters en sponsoren willen we niet toekijken bij een oorlog en niks doen, maar juist helpen waar we kunnen. Helemaal toen we hoorden van de prachtige actie van een aantal fanatieke supporters die nu al meerdere keren zijn afgereisd naar Oekraïne om daar noodzakelijke hulpmiddelen en goederen af te leveren.

Hoe we gaan helpen? Heel simpel: als collectief roepen we alle supporters en sponsoren op om goederen in te zamelen achter de Noord-tribune. Op onderstaande dagen en tijden kun jij je bijdrage leveren en hier is een lijst met benodigdheden te vinden:

Vrijdag 10.00 uur – 19.00 uur;
Zaterdag 10.00 uur – 19.00 uur;
Zondag 10.00 uur – 12.00 uur.

Onze eigen mensen staan dan klaar om de spullen in ontvangst te nemen en met diezelfde groep supporters gaan we zorgen dat alles op de juiste plek in het rampgebied terechtkomt.

Alvast bedankt voor je bijdrage!

____________

Foto: www.dijksmedia.nl