058-2963300
Volop activiteiten rondom SC Cambuur – Feyenoord

Volop activiteiten rondom SC Cambuur – Feyenoord

19 december 2019, 14:56

Morgen is het eindelijk zover! Dan staan SC Cambuur en Feyenoord tegenover elkaar in de 2e ronde van de KNVB-Beker en één ding is zeker: het gaat een ongekende sfeer worden! Het Cambuur Stadion is namelijk tot op de laatste stoel uitverkocht en bovendien is er rondom het stadion van alles te beleven.

We verzoeken onze supporters dan ook om vooral op tijd te komen, want de verwachting is dat het qua verkeer en instroom enorm druk gaat zijn rondom het stadion. Woon je in Leeuwarden? Dan is het wellicht verstandig om met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadion te gaan.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er daarnaast van alles te beleven rondom het Cambuur Stadion. Zo trappen we de avond af met een Supportersplein en is ook achter de Oost-tribune live muziek.

Supportersplein
Vanaf 19.15 uur is iedereen met een kaartje voor de wedstrijd tussen SC Cambuur en Feyenoord van harte welkom achter de Noord-tribune. Hier koop je tot 20.15 uur niet alleen 6 bier voor slechts 12 euro, maar kun je ook genieten van het in de hardcore scene zeer bekende duo DJ Uzi en Da Mouth of Madness.

Poppodium
Ook achter de Oost-tribune gaat het gezellig worden, want hier is het Poppodium Cambuur terug van weggeweest. Het duo Go2Simon zal hier bekende covers ten gehore brengen en er ongetwijfeld weer een feestje van maken.

Manu en Robertha aanwezig als eregasten
Speciaal voor het duel tegen Feyenoord hebben we twee oude bekenden op bezoek in het Cambuur Stadion. Het gaat dan om Elvis Manu en Nigel Robertha. De maker van het eerste doelpunt in De Derby van 2014 is om 20.25 uur te zien en te horen op het grote scherm in het stadion en zal worden geïnterviewd door Fred van Dijk. In de rust gaan we vervolgens afscheid nemen van Nigel Robertha, die afgelopen zomer de overstap maakte naar het Bulgaarse Levski Sofia.

Matchday-aanbieding: alle sjaals voor een tientje!
Tot slot hebben we nog een mooi matchday-aanbieding voor de liefhebber! Alleen morgenavond koop je namelijk alle verschillende Cambuur-sjaals voor slechts € 10,-! Kom dus vooraf gezellig langs in de Fanshop en profiteer van deze scherpe aanbieding.

Graag tot morgen!