058-2963300
Volop activiteiten zondag rondom thuiswedstrijd SC Cambuur – NAC Breda

Volop activiteiten zondag rondom thuiswedstrijd SC Cambuur – NAC Breda

13 oktober 2023, 14:47

Eens een keer niet op de inmiddels alweer vertrouwde vrijdagavond, maar op zondagmiddag komt SC Cambuur weer in actie. Vanaf 16.45 uur neemt het team van trainer Henk de Jong het dan op tegen NAC Breda en het Cambuur Stadion zal weer volledig uitverkocht zijn, want de allerlaatste losse kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.cambuurkaarten.nl.

Ook voor de wedstrijd is er weer genoeg te beleven in en om het stadion en een overzicht daarvan vind je hieronder.

Supportersplein
De MATCHDAY kun je ook deze keer uiteraard aftrappen op het Supportersplein achter de Noord-tribune. Volkszanger René Geurtsen zal het podium bestieren en zijn Nederlandstalige meezingers ten gehore brengen. Het Supportersplein wordt om 15.15 uur geopend en is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor de wedstrijd (ongeacht tribune).

Ook de vaste bier-aanbieding (zes heerlijke Amstel-biertjes voor € 15,-) is tot een uur voor de aftrap weer van toepassing.

Spandoek maken achter Oost
Speciaal voor de jonge supporter wordt er een workshop spandoek maken gegeven door Graffiti Platform Leeuwarden. Vanaf 15.15 uur kun je achter de Oost-tribune je eigen spandoek maken en deze ophangen in het stadion om de spelers en trainers nog meer te steunen.

CambuurDebuut
Ben of ken je een supporter jonger dan twaalf jaar die zondag voor de allereerste keer naar het Cambuur Stadion gaat? Geef hem of haar dan op voor het CambuurDebuut en wij zorgen dat het wedstrijdbezoek nog net iets specialer wordt. Klik hier om iemand aan te melden voor het CambuurDebuut.

Clubblad De Speaker
Vergeet na afloop van het duel niet om een exemplaar van club magazine ‘De Speaker’ mee te nemen naar huis. In deze hagelnieuwe editie vind je onder meer interviews met Etiënne Reijnen, Yanick van Osch en Fedde de Jong.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media