058-2963300
Programma Open Dag SC Cambuur (7 juli)

Programma Open Dag SC Cambuur (7 juli)

7 juni 2018, 17:08

Met nog precies een maand te gaan tot de Open Dag zijn de voorbereidingen alweer in volle gang en ook dit jaar gaat het weer een groot feest worden! Natuurlijk kun je ook nu weer alle ruimtes en tribunes in het stadion bezichtigen en heeft buschauffeur Evert de spelersbus klaarstaan om die eens van binnen te bekijken. En uiteraard staan de handtekeningsessie en spelerspresentatie wederom op het programma!

Daarnaast maken we weer gebruik van de velden van VV Leeuwarden (achter de Oost-tribune), waar een enorm Kidsplein met tal van activiteiten zal verrijzen. Zo zijn er meerdere stormbanen, sport- en spel activiteiten en stands. En uiteraard is ook Camigo de hele dag aanwezig.

De iets oudere supporters kunnen terecht achter de Noord-tribune. Hier is het Supportersplein waar meerdere Leeuwarder DJ’s hun kunsten zullen laten horen en onder andere de supportersverenigingen een stand hebben.

Als afsluiter van de Open Dag zullen de helden van Oud Cambuur (met onder andere Johan Abma, Foeke Booy, René van Rijswijk en Raymond Bronkhorst) het opnemen tegen een Supportersteam. Dit team zal bestaan uit seizoenkaarthouders die nog actief zijn in het Leeuwarder amateurvoetbal.

De toegang tot het stadion en voor alle activiteiten is uiteraard weer helemaal gratis. Graag tot op de Open Dag!

Het voorlopigeprogramma ziet er als volgt uit:

Tijdstip Activiteit
12.00 uur Start Open Dag
Vanaf 12.00 uur Bezichtigen stadion en spelersbus
Vanaf 12.00 uur Activiteiten Kidsplein en Supportersplein
Vanaf 13.00 uur Bootcamp / Sportevents / Demo’s
14.00 uur Handtekeningensessie
15.40 uur Spelerspresentatie
16.00 uur Oud Cambuur – Supportersteam
17.45 uur Einde Open Dag

Foto’s: www.dijksfotografie.nl