058-2963300
Voorrang voor trouwe supporters bij halve finale beker

Voorrang voor trouwe supporters bij halve finale beker

31 januari 2017, 10:27

SC Cambuur staat voor het eerst in de clubhistorie in de halve finales van de KNVB-Beker. Op donderdag 2 maart gaan de mannen van Hulshoff en Slot het in Alkmaar opnemen tegen AZ (aftrap 20.45 uur).

Het is overbodig om te melden dat de belangstelling vanuit Leeuwarden om de club te steunen in het AFAS Stadion enorm is. Op dit moment zijn we nog in gesprek met AZ over de voorwaarden en aantallen, wel is zeker dat de vaste supporters van de uitwedstrijden van SC Cambuur voorrang krijgen.

knvb-beker-wedstrijden-728x90-az-cambuur
Deze volgorde zal worden aangehouden:
Uitkaarthouders die dit seizoen één of meerdere wedstrijden hebben bezocht
Uitkaarthouders met seizoenkaart
Uitkaarthouders met clubkaart
Uitkaarthouders

Nog niet in het bezit van een uitkaart en wil je mee naar Alkmaar? Vraag dan voor uiterlijk vrijdagavond 20.00 uur je uitkaart aan bij de administratie van het stadion of in de Fanshop.

Alle uitkaarten zijn inmiddels verlopen, maar blijven geldig tot nader orde. Wanneer je net een uitkaart hebt aangevraagd, maar nog niet hebt ontvangen, is het meenemen van een geldig legitimatiebewijs naar het inschrijven ook voldoende.

De verwachting is dat er eind deze week meer duidelijk zal zijn over de kaartverkoop. Uiteraard zullen we dit dan direct delen.

Foto: www.dijksfotografie.com