058-2963300
Voorrang voor clubkaarthouders; koop nu je seizoenkaart!

Voorrang voor clubkaarthouders; koop nu je seizoenkaart!

26 juni 2024, 13:00

Het mooiste stadion van Nederland staat zometeen in Leeuwarden! Op het Elfstedenpark aan de westkant van Leeuwarden wordt momenteel hard gewerkt om in augustus te kunnen voetballen en het Kooi Stadion wordt echt met de week fraaier.

Dat ook de Twaalfde Man niet kan wachten mag blijken uit het aantal supporters dat zijn of haar seizoenkaart heeft verlengd. Liefst 98% (!) van de seizoenkaarthouders is er volgend seizoen weer bij.

Vanaf nu is het een week lang de beurt aan onze clubkaarthouders om een seizoenkaart aan te schaffen. Hierna zijn supporters die op de wachtlijst aan de beurt en vanaf woensdag 10 juli (13.00 uur) start de vrije verkoop.

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een speciale pagina ingericht voor clubkaarthouders, waarbij we je stap voor stap door het proces loodsen. We zijn namelijk overgestapt naar een nieuw ticketingsysteen en daarom adviseren we om alle praktische informatie goed door te nemen. Vervolgens kun je in zelf een mooie plek uitzoeken in ons digitale stadion. Wil je later alsnog verhuizen om bijvoorbeeld naast een vriend/familielid te kunnen zitten? Kom dan langs bij de administratie van het stadion.

Heb je daarnaast nog aanvullende vragen of kom je er niet uit? Stuur dan een mail (met je relatienummer) naar info@cambuur.nl of bel met 058 296 33 00. We helpen graag.

Graag tot in Ons Nieuwe Thuis, tot in het Kooi Stadion!