058-2963300
Voorspel de uitslag van SC Cambuur – Almere City FC en win mooie prijzen!

Voorspel de uitslag van SC Cambuur – Almere City FC en win mooie prijzen!

14 november 2019, 14:48

Aanstaande zondagmiddag neemt SC Cambuur het in eigen huis op tegen Almere City FC en rondom deze wedstrijd is er extra veel te beleven voor onze jongste supporters. Naast de diverse activiteiten organiseert de Jeugdopleiding een heuse voorspel- en winactie voor alle aanwezigen in het Cambuur Stadion.

Voorspel en win
Bij de ingangen van het stadion staan zondag een aantal van onze jeugdspelers om te vragen naar jullie voorspellingen van SC Cambuur – Almere City FC. Met deze voorspelling en een inleg van slechts € 2,- kun je fraaie prijzen winnen, waaronder waardebonnen van Keukencentrum Marssum, Muta Sport en Pitch & Putt Golf Leeuwarden, een reischeque van Reisburo Internoord en een dinerbon van Double B. Met je deelname aan de voorspel- en winactie steun je bovendien de Jeugdopleiding van onze club.

Jeugdclinic
Naast de voorspel- en winactie zal er voorafgaand aan de wedstrijd achter de Oost-tribune ook van alles te beleven zijn. Op het veld van vv Leeuwarden worden verschillende voetbalvormen klaargezet waar alle kinderen die de wedstrijd SC Cambuur – Almere City FC bezoeken aan deel mogen nemen. De vormen staan onder begeleiding van de trainers en spelers van de Jeugdopleiding.

Speciaal jeugdtarief
Voor kinderen tot en met 16 jaar kost een kaartje voor de Oost- of Zuid-tribune aanstaande zondag slechts € 5,-! Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan (bij het selecteren van een jeugdkaartje voor de Oost- of Zuid-tribune wordt de korting automatisch verrekend).

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!