058-2963300
Voorspel de uitslag, win mooie prijzen en steun onze Jeugdopleiding!

Voorspel de uitslag, win mooie prijzen en steun onze Jeugdopleiding!

9 januari 2019, 14:36

Aanstaande zondag komt Sparta Rotterdam op bezoek in het Cambuur Stadion. Naast een fantastische aftrap van de tweede seizoenshelft, staat deze wedstrijd ook in het teken van onze jeugdopleiding.

Voorspel en win
Bij alle ingangen van het stadion staan zondag namelijk een aantal van onze jeugdspelers om te vragen naar jullie voorspellingen voor SC Cambuur – Sparta. Met deze voorspelling en een inleg van slechts € 2,- kun je fraaie prijzen winnen, waaronder een overnachting voor twee personen in het WTC Hotel, dinerbonnen van Double B en Post Plaza, een waardebon van MUTA Sport en een waardebon van Pitch en Putt Leeuwarden.

Met de opbrengst van jouw voorspelling steun je de jeugdopleiding van onze club. Alle opbrengsten komen ten goede aan de internationale reis die de jeugdteams zullen maken naar respectievelijk Esjberg (O13 & O15), Barcelona (O17) en München (O19).

Promotie Onder 13 en Onder 15
In de rust gaan we daarnaast SC Cambuur Onder 13 en Onder 15 in het zonnetje zetten. Beide teams zijn in december namelijk gepromoveerd en worden daarom zeer terecht gehuldigd. Onze jongste jeugdteams zijn gepromoveerd naar de Eerste Divisie Hoog, die komend weekend start. Een knappe prestatie met concurrentie van clubs als VVV Venlo, De Graafschap, FC Dordrecht en FC Volendam.

Jeugdclinic
Ook na de wedstrijd is er nog van alles te beleven. Op het veld worden verschillende voetbalvormen klaargezet waar alle kinderen die de wedstrijd Cambuur – Sparta bezocht hebben aan deel mogen nemen. De vormen worden gegeven door trainers en spelers van onze jeugdopleiding.

Graag dus tot zondag!