058-2963300
Voorspel de uitslag, win mooie prijzen en steun onze Jeugdopleiding!

Voorspel de uitslag, win mooie prijzen en steun onze Jeugdopleiding!

9 maart 2018, 15:20

Vanavond staan er bij alle ingangen van het stadion een aantal van onze jeugdspelers om te vragen naar jullie voorspellingen voor SC Cambuur – Almere City FC. Met deze voorspelling en een inleg van slechts € 2,- kun je fraaie prijzen winnen waaronder een bezoek voor vier personen aan een TV-uitzending van Voetbal Inside, een dinerbon voor Post Plaza of een gesigneerd wedstrijdshirt!

De ‘Voetbalpool’ wordt georganiseerd door de Jeugdopleiding van SC Cambuur. Met de opbrengst van jouw voorspelling steun je dus ook de jeugdopleiding van onze club. Alle opbrengsten komen ten goede aan de internationale reis die de jeugdteams in de meivakantie zullen maken naar Tsjechië. Daar zal tegen verschillende Tsjechische profclubs worden gespeeld, zullen trainingssessies worden gehouden en uiteraard zal ook Praag worden bezocht.

Vanavond zijn de jeugdspelers van SC Cambuur te vinden bij elke ingang van het stadion, in de Businessclub en Supportershome ’t Hertsje. Dus wat je verwachting ook is, voorspel de uitslag en win!

Foto: www.dijksfotografie.nl