058-2963300
Voorstelling ‘Het heilige hert van Cambuur’ zondag van start!

Voorstelling ‘Het heilige hert van Cambuur’ zondag van start!

8 juni 2018, 11:04

Een grote voorstelling op locatie die draait om ons eigen rode Cambuur-hert! Da’s weer eens wat anders dan een potje voetbal kijken 😉

Het verhaal gaat over de jonge Douwe, die houdt van Cambuur én van de kerk maar zijn ouders vinden dat die twee dingen totaal niet samengaan. Na een ruzie loopt Douwe weg van huis. Hij belandt in een magische fantasiewereld. It Woanskip klinkt uit het kerkorgel, het rode hert uit het Cambuurlogo komt tot leven en neemt hem mee op een spannend avontuur door de Leeuwarder geschiedenis waarin de Cammingha’s herrijzen op het groene strijdveld.

Al gauw duiken er echter grote problemen en vragen op. Want hoe gaat Douwe zijn ouders uitleggen dat zijn liefde voor voetbal de moeite waard is? Hoe zorgt hij ervoor dat het rode hert het clubicoon van Cambuur wil blijven? En wanneer vindt hij nou eindelijk eens een antwoord op de vraag: waarom hangt het Cambuurlogo in de St.  Agneskerk?

Een sprankelend verhaal in een indrukwekkende setting dat je meeneemt in een stukje verborgen Leeuwarder geschiedenis onder de toren van Goutum.

Voor meer info en kaarten: www.hetheiligehertvancambuur.nl