058-2963300

Voorzichtige start oefencampagne SC Cambuur

3 juli 2015, 23:35

Op het voetbalveld van voetbalvereniging DTD (‘De Trije Doarpen’) speelt SC Cambuur al sinds mensenheugenis haar eerste wedstrijd in de oefencampagne. Zo ook vanavond toen onder zeer zomerse omstandigheden de blauw gele trots van Leeuwarden aantrad tegen het afgelopen seizoen naar de Tweede Klasse gepromoveerde DTD. Met veel nieuwe gezichten in de selectie won SC Cambuur na een ruststand van 1-0 uiteindelijk met 2-1. Voor rust scoorde Furdjel Narsingh met een vlammend afstandsschot. In de tweede helft wist Sander van der Streek al snel de score te verdubbelen. Een prima genomen strafschop van Hendrik Harm Kingma zorgde voor een 2-1 eindstand. Een tegenvaller was het uitvallen van de van Manchester City afkomstige Jack Byrne. Al na enkele minuten moest hij met een ogenschijnlijk vervelende enkelblessure het veld verlaten. Hopelijk valt het mee met de ernst van de blessure.

In de voorbereiding op het Eredivisieseizoen 2015/2016 staat morgenmiddag in Drachten alweer de tweede wedstrijd op het programma. Drachtster Boys is dan de tegenstander: aanvang 18.00 uur.

Opstelling SC Cambuur eerste helft: Leonard Nienhuis, Marlon Pereira, Etiënne Reijnen, Ron Janzen, Delvechio Blackson, Erik Bakker, Sjoerd Overgoor, Sebastian Steblecki, Dominik Mašek, Martijn Barto, Furdjel Narsingh

Opstelling SC Cambuur tweede helft: Harm Zeinstra, Calvin Mac-Intosch, Omar El Baad, Marvin Peersman, Torino Hunte, Sander van der Streek, Jack Byrne, Berend Schootstra, Said Hassan, Bartholomew Ogbeche, Mikhail Rosheuvel

Scheidsrechter: Bart van der Scheer