058-2963300
Vrijdag 7 juni uitverkoop Meer Mogelijk Met Voetbalkleding i.s.m. Cambuur Verbindt

Vrijdag 7 juni uitverkoop Meer Mogelijk Met Voetbalkleding i.s.m. Cambuur Verbindt

7 mei 2019, 15:21

Meer Mogelijk Met Voetbalkleding organiseert in samenwerking met Cambuur Verbindt op vrijdag 7 juni (van 15.30 tot 19.00 uur) een grootschalige uitverkoop in de Business Lounge van het Cambuur Stadion. De opbrengst van de verkochte items komt volledig ten goede aan stichting Meer Mogelijk Met Voetbalkleding. Deze stichting financiert dagjes uit voor kinderen en jongeren met een beperking en hun ouders/begeleiders.

De stichting zal tijdens de uitverkoop het assortiment uit haar webshop met korting verkopen. Hier zitten onder andere een aantal items bij welke door verschillende Cambuur-spelers zijn gedragen tijdens de Kwartfinale van de KNVB-Beker tegen FC Utrecht in het seizoen 2016-2017. Tevens is tijdens de uitverkoop ook voor het eerst de gedragen Cambuur-kleding van het seizoen 2018-2019 te koop. Naast de verkoop zullen ook enkele eregasten worden geïnterviewd, waaronder oud-Cambuur-speler Martijn Barto.

Genoeg geshopt of even bijkomen en genieten van de interviews? Dan kunt u ook terecht op de uitverkoop, want we hebben een mooi overdekt terras tot onze beschikking. Heeft u nog items over? Ook deze kunnen worden ingeleverd. De toegang tot de uitverkoop is uiteraard geheel gratis. Er kunnen van tevoren geen items worden gereserveerd en zowel contant betalen als pinnen is mogelijk.

De stichting Meer Mogelijk Met Voetbalkleding geeft tien mensen met een beperking en hun begeleider de mogelijkheid om voor de opening van de uitverkoop in alle rust te kunnen shoppen. Dit kan tussen 15.00 en 15.25 uur en hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden, welke zijn te vinden op de website van Meer Mogelijk Met Voetbalkleding. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en dit kan door te mailen naar chiel@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl.

Graag tot vrijdag 7 juni op de mega uitverkoop van Meer Mogelijk Met Voetbalkleding!

Foto’s: Meer Mogelijk Met Voetbalkleding