058-2963300
Vrijdag après-ski feest en muziek van Marco TC bij SC Cambuur – Roda JC

Vrijdag après-ski feest en muziek van Marco TC bij SC Cambuur – Roda JC

18 februari 2020, 17:22

Vrijdag spelen we de eerste van de nog twaalf resterende finales en dus gaan we er een feestje van maken! Daarom is er vanaf 18.30 uur een zanger op het Supportersplein, is het Poppodium weer opgebouwd achter Oost en is het thema door het hele stadion après-ski!

Supportersplein
Op de inmiddels vertrouwde plek achter de Noord-tribune kun je vanaf 18.30 uur genieten van een hapje en een drankje, maar bovenal van het Nederlandstalige repertoire van Marco TC! Bij binnenkomst krijgen de eerste supporters een gratis Beerenburgje en geen zorgen als het koud is/wordt: er zijn heaters aanwezig. Iedereen met een kaartje voor de wedstrijd is van harte welkom op het Supportersplein.

Poppodium
Ook achter de Oost-tribune is er genoeg te beleven. Vooraf kun je hier meedoen aan verschillende après-ski spellen met bijbehorende muziek en in de rust komt Marco TC een optreden verzorgen. Het Poppodium is alleen toegankelijk voor supporters met een (seizoen)kaart voor de Oost-tribune.

PS Nog geen kaartje voor het duel SC Cambuur – Roda JC? Je koopt ze bij de administratie van het stadion, morgenavond vanaf 18.30 uur op het kassaplein en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Graag tot vrijdagavond!