058-2963300
Vrijdag de (waarschijnlijk) laatste ooit; houd het stadion heel

Vrijdag de (waarschijnlijk) laatste ooit; houd het stadion heel

8 mei 2024, 10:16

Het gaat aanstaande vrijdag hoe dan ook een bijzondere avond worden. Voor hoogstwaarschijnlijk de laatste keer ooit gaat de bal rollen aan het Cambuurplein en nemen we daarmee afscheid van ons geliefde Cambuur Stadion. Dat gaan we uiteraard op gepaste wijze doen met veel Leeuwarder artiesten, de kampioenen die aanwezig zijn en het gedenken van hen die ons zijn ontvallen. Kom dus vooral op tijd (het programma start om 18.30 uur) en blijf na afloop zeker nog even zitten.

Daarnaast is het van cruciaal belang dat het stadion heel blijft en alle stoeltjes blijven zitten. Daar zijn meerdere redenen voor, maar de belangrijkste is dat het helaas nog steeds niet honderd procent zeker is dat we in augustus in het nieuwe stadion kunnen spelen. Daarnaast zal sowieso een deel van de voorbereiding worden afgewerkt in het huidige stadion en zal onze Onder 21 (en de kantoororganisatie) nog zeker een half jaar in het stadion blijven trainen en spelen.

Stoeltjes ophalen
We begrijpen de behoefte om een aandenken uit het stadion te bemachtigen en we krijgen logischerwijs vele vragen over het meenemen van de stoeltjes. Hiervoor zullen we in september een dag organiseren waarop iedereen nog één keer in het stadion kan kijken en zijn/haar stoeltje mee naar huis kan nemen. Meer informatie hierover volgt.

Lang verhaal kort: het stadion moet nog langer mee, dus laten we er een legendarische avond van maken, maar het stadion wel heel houden!

Alvast dank voor jullie begrip en tot vrijdag!